Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Afhankelijk van de regio waarin je het gebruikt, kan het doel van de meeste gebruikers nogal verschillen. In Nederland, waar Badoo nog altijd een twijfelachtige naam heeft onder velen, ligt de nadruk onder de gebruikers vaak op casual daten – het try niet zozeer een system om een serieuze relatie te vinden, hoewel dat wel mogelijk zou kunnen zijn.

In andere landen wordt Badoo meer gebruikt als sociaal netwerk of meer als een program om vriendschappelijke contacten te leggen. Het gebruik van de web site wordt dus ook bepaald doorway de culturele normen van de landen waar de gebruikers vandaan komen.

Gratis en betaald

Cover worden van Badoo is helemaal gratis. Althans, dat zijn Badoo’s eigen woorden. In werkelijkheid are de datingapp niet meer zo gratis als dat het ooit got. Als gratis lid kun je een profiel aanmaken, foto’s en video’s delen, zoeken naar mensen bij je in de buurt of op een andere locatie en chatten fulfilled andere leden. Je kunt ook het kennismakingsspel spelen, gebruikers aan je favorieten toevoegen, filteren en matchen.

Hoewel de basisfuncties gratis zijn, geldt dat niet alle functies. En als gratis lid heb je te maken found limieten en beperkingen in het gebruik van de functies. Met behulp van credit en Badoo superior kun je de premium-functies gebruiken en afscheid nemen van de beperkingen in het gebruik van de software en internet site.

Credits

Badoo loans geven je de mogelijkheid om een aantal extra functies te gebruiken. Als je wilt opvallen tussen de profielen, dan are het mogelijk om credit te kopen. Je kunt jezelf dan bovenaan de lijst zetten en meer aandacht krijgen. Met de Badoo credits kun je jezelf ook vaker en sneller voorbij laten komen in het kennismakingsspel. Voor de romantici onder ons zijn de loans een uitkomst; je kunt er virtuele cadeautjes mee kopen en geven aan de profielen die je interesse wekken. Wat je allemaal fulfilled de credits kan:

Stijg naar de eerste plaats

Stijg naar de eerste plaats in de zoekresultaten en wordt door meer mensen gezien.

Term nu getoond!

Keyword gezien op elke pagina bij je in de buurt en krijg meer aandacht.

Word vaker getoond

Grijp de aandacht doorway vaker in het Kennismakingsspel gezien te worden.

Geef het perfecte cadeau

Geef iemand pass away jij leuk vindt een digitaal cadeautje.

Voeg grappige stickers in chats bottom

Geef je berichten een extra dimensie home stickers aan de chats bottom te voegen.

Ontmoet meer Badoo-gebruikers

Ontmoet meer mensen in het kennismakingsspel door je limiet te verhogen.

Chat satisfied meer mensen

Speak met 5 higher mensen per dag.

Ik ben online

Began satisfied meer leden een gesprek als je jezelf continu online zet.

Credit kosten

Zoals je wellicht al hebt ondervonden, zijn de credits niet gratis te verkrijgen. De loans zijn te koop tegen een eenmalige vergoeding. Hoe meer loans je koopt, hoe voordeliger ze zijn. Dit zijn de actuele prijzen van de Badoo credit:

 • 100 loans voor ? 4,99
 • 550 sugar-daddies.net/ loans voor ? 18,99 (165 gratis)
 • 1250 credits voor ? 26,99 (705 gratis)
 • 2750 credit voor ? 39,99 (1945 gratis)
 • Loans automatisch opwaarderen

  Automatisch opwaarderen zorgt ervoor dat je nooit zonder loans spot. Wanneer je dit inschakelt, worden de loans automatisch aan je Badoo-account toegevoegd wanneer je minder dan 200 credits hebt. Je credit worden opgewaardeerd fulfilled de hoeveelheid en betaalmethode van je oorspronkelijke aankoop. Je kunt te allen tijde je instellingen voor automatisch opwaarderen veranderen via de betalingsinstellingen in je account.

  Badoo Advanced

  Badoo advanced, dat voorheen Superkrachten werd genoemd, helpt je om op te vallen, meer en sneller mensen te leren kennen en geeft je toegang tot een aantal exclusieve premium-functies. Deze functies geven je meer mogelijkheden tijdens het chatten, bij het zoeken, het delen van foto’s en video’s en helpt je om het maximale uit het system te halen. Badoo Premium bevat een reeks added functies perish standaardgebruikers niet hebben, zoals al deze functies:

  Vinden jou leuk

  Zie wie ‘Ja’ op je foto stemde in het kennismakingsspel.

  Onzichtbare modus

  Blader doorway Badoo zonder dat iemand weet dat jij het curved.

  Vorige stem ongedaan maken

  Maak elke afwijzing in het kennismakingsspel ongedaan.

  Hebben jou aan hun favorieten toegevoegd

  Ontdek welke gebruikers je profiel hebben toegevoegd aan hun lijst found favorieten.

  Cam met de populairste gebruikers

  Krijg exclusieve toegang tot de populairste gebruikers op Badoo.

  Chat als eerste came across nieuwe gebruikers

  Chat came across gebruikers op het second dat ze lid worden van Badoo.

  بدون دیدگاه

  دیدگاهتان را بنویسید

  نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *